Toppflex Noord logo
PAYROLLING
UITZENDEN
WERVING & SELECTIE
REÏNTEGRATIE

REÏNTEGRATIE

Per 1 juni 2017 is Toppflex Noord Personeelsdiensten gestart met een re-integratie afdeling. Een ervaren re-integratieconsulent begeleid mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt bij het vinden en behouden van werk. Wij werken daarbij nauw samen met bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Daarnaast verzorgen wij na de plaatsing ook de jobcoaching. Een goede match tussen werkgever en werknemer staat centraal. Wij denken in mogelijkheden en oplossingen en zijn hierin praktisch, creatief en gedreven. Het aanbod van Toppflex Noord Personeelsdiensten bestaat uit drie soorten trajecten:

Outplacement/loopbaan coaching;

Wanneer een bedrijf genoodzaakt is om een arbeidscontract te beëindigen i.vm. reorganisatie, sluiting of andere redenen dan kan Toppflex Noord Personeelsdiensten ingeschakeld worden om samen met de werknemer op zoek te gaan naar een nieuwe baan. Ook is begeleiding bij persoonlijke ontwikkeling van een medewerker in zijn loopbaan een onderdeel van ons aanbod.   
 

Tweede spoor traject;

Indien een werknemer ziek wordt en werkhervatting in de eigen functie of een andere functie binnen de eigen organisatie geen optie (meer) is (Spoor 1) dan dient u op grond van de wet poortwachter de werknemer te re-integreren buiten het eigen bedrijf (Spoor 2). Deze trajecten kan Toppflex Noord Personeelsdiensten voor uw verzorgen.
 

Re-integratie van mensen met een langere afstand tot de arbeidsmarkt;

Indien werknemers langere tijd uit het arbeidsproces zijn dan is het vaak niet gemakkelijk om weer terug te keren naar de arbeidsmarkt. Wij begeleiden de mensen bij dit proces. Hierbij staan de mogelijkheden en kwaliteiten van de werknemer centraal, maar daarnaast ook de bewustwording dat werk noodzakelijk is om in je eigen levensonderhoud te voorzien dus dat het wachten op een droombaan geen optie is.
 
Daarnaast is jobcoaching een sleutelwoord in het traject. Vooral in deze tijd lukt het de meeste mensen wel om een baan te vinden maar is het veel moeilijker om deze te behouden. Een ervaren jobcoach zal dit project begeleiden om zo er voor te zorgen dat de werknemer langdurig uitstroomt.

beeldmerk

OPENSTAANDE VACATURES

 

impressie
Uw partner in Personeel