Toppflex Noord logo
PAYROLLING
UITZENDEN
WERVING & SELECTIE
REÏNTEGRATIE

DIENSTEN

Toppflex Personeelsdiensten Noord is een regionaal uitzendbureau gevestigd in Bolsward. Op dit moment voornamelijk actief in de sectoren Grond-, Weg en Waterbouw, Bouw- en Infra, Beroepsgoederenvervoer en Productie. Toppflex Personeelsdiensten Noord beschikt over de volgende diensten:
-      Uitzenden;
-      Werving & Selectie;
-      Payrolling;
-      Re-integratie.
 
Uitzenden

Bent u als werkgever op zoek naar tijdelijk en flexibel personeel? Dan bent u bij Toppflex Personeelsdiensten Noord aan het juiste adres. Heeft u tijdelijk extra werkzaamheden en wilt u deze opvangen met flexibel personeel? Wij zoeken graag de passende medewerker voor uw organisatie. Het inlenen van flexkrachten op uitzendbasis heeft een aantal voordelen voor uw organisatie. Wanneer u flexkrachten bij Toppflex Personeelsdiensten Noord inhuurt, hoeft u nergens naar om te kijken. U betaald een all-in tarief en Toppflex Personeelsdiensten Noord zorgt voor de verloning, belastingafdracht en doorbetaling bij ziekte. U vertelt ons wat u zoekt en wij zorgen voor de juiste kandidaat. De flexkrachten van Toppflex Personeelsdiensten Noord zijn representatief en werken met een doel, zij weten wat er door u van hen verwacht wordt en zullen er alles aan doen om deze verwachtingen waar te maken!
 
Werving & Selectie

Werving & Selectie verwijst naar het proces van aantrekken, selecteren en aanstellen van geschikte kandidaten voor een (vaste) baan of tijdelijk werk. Bent u als werkgever op zoek naar nieuwe medewerkers maar heeft u geen tijd om het werving en selectie proces zelf uit te voeren? Dan kunt u de Werving & Selectie uitbesteden aan Toppflex Personeelsdiensten Noord. Wij zoeken voor uw organisatie een aantal geschikte kandidaten voor de vacature, waarna u zelf een selectie kan maken uit de voorselectie. Wilt u als organisatie de werving en selectie uitbesteden? Dan kunnen wij dit zeer voordelig voor uw organisatie verzorgen. Het uitbesteden van de werving en selectie bespaart een hoop tijd en brengt in veel gevallen een grotere kans met zich mee op het vinden van de ideale kandidaat.
 
Payrolling

Wanneer u als organisatie kiest voor payrolling, geeft u als het ware de verantwoordelijkheid om het werkgeverschap uit handen. U verplaatst uw werknemer naar een externe organisatie maar behoudt zelf de regie. Toppflex Personeelsdiensten Noord neemt het juridisch werkgeverschap over, met de daar bijbehorende lasten en plichten. Payrolling is een uitbreiding van uw mogelijkheden, u bepaald de arbeidsduur, wijze van contract en beloning. Wanneer u als organisatie met payroll werkt creëert u meer vrijheid, geen werkgeversrisico’s, maximale flexibiliteit, geen personeelsadministratie, goed werkgeverschap en optimale binding.
 
Re-integratie

Voor zowel een werknemer als werkgever is het niet prettig als een werknemer langdurig ziek is. Toppflex Personeelsdiensten Noord probeert daarom er alles aan te doen om de getroffen medewerker weer zo snel mogelijk aan het werk te krijgen. Wanneer je als werkgever voor de re-integratie zorgt, wordt ook wel gesproken van re-integratie 1e spoor en 2e spoor. Re-integratie in eigen of aangepast werk na ziekte is een wettelijke verplichting van een werkgever, maar soms heeft een werkgever daar geen mogelijkheden voor. In dat geval moet de werkgever de werknemer helpen met het vinden van een baan elders. Wanneer je als organisatie niet over deze deskundigheid beschikt, kun je Toppflex Personeelsdiensten Noord inschakelen. Bij Toppflex Personeelsdiensten Noord worden mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleid bij het vinden en behouden van werk. Wij werken daarbij nauw samen met bedrijven, gemeenten en maatschappelijke organisaties. Daarnaast verzorgen wij naast de plaatsing ook de jobcoaching. Een goede match tussen werkgever en werknemer staat centraal.
 
Mocht u graag meer informatie willen ontvangen dan kunt u vrijblijvend contact opnemen met Toppflex Personeelsdiensten Noord!
 

 

beeldmerk

OPENSTAANDE VACATURES

 

impressie
Uw partner in Personeel